Sobre JRS Còmics

Durant uns pocs “Oasi” (la Revista dels Estudiants de la FIB), Ziritrion va fer unes tires còmiques protagonitzades per tres FIBers “furries” anomenats Johnny, Roy i Steffy (de la mateixa forma que els personatges dels problemes de l’assignatura ADA escrits per Salvador Roure i Jordi Petit). D’aquí que em vaig enamorar dels personatges i li vaig demanar a Ziritrion que me’ls deixés per a protagonitzar histories d’ells i de la FIB. A la pràctica, vaig acabar fent “fluff-smut fan-fiction”…

(Cartell de la FestaFIB 2006, by Ziritrion)

Personatges:

  • Johnny: Raça felina, habitual passerell que allà on va passa penúries, però sempre aconsegueix sortir-se’n. Es va apuntar a la FIB perquè li agrada la informàtica a nivell no-freak. Ha perdut l’esperança de trobar una noia a la FIB.
  • Roy: Panda roig (t.c.c. “firefox”), normalment confós amb un ós rentador. Geni en tots els àmbits provats i per provar, però altament ingenu. Sempre li ocorren coses fora del normal.
  • Steffy: Conilla comuna. Encara no sap com va acabar a la FIB, però li agrada el que es troba. Farà qualsevol cosa per demostrar que ella val, i passar-s’ho per la cara de totes les malparides del seu institut que es reien d’ella.

Nota final: Absteniu-vos de trobar Yiff o desviacions diverses … Furry no implica Yiff (al menys a curt termini). El contingut és principalment “Safe For Work”, amb alguns tocs erotic-festius, i no pas contingut dur o inapropiat.

Nota final 2: Podeu trobar més coses de l’autor a www.maiuscomics.com/sensetomaquet