Portada


 • 501 – Esmorzar Matiner

  Esmorzar Matiner – Bones de nou! Ja estic de tornada després de tres mesos desconnectat. Aquest cop he estat ocupat amb feina, i no he tingut temps de seure i escriure o dibuixar. A més a més, necessitava una mica de vacances d’això. Això no vol dir que no hagi estat fent res. He estat fent algunes il·lustracions que penjaré al blog i a Twitter, i he estat programant parts del motor de joc per al joc que estic preparant per a MSX.

  I ara, comencem amb un nou episodi de JRS: “Nit a FestaFIB”. Mentrestant, us deixo aquí amb Roy i Anne!

 • Hello World! (Un altre cop…)

  Bon dia i bona hora! Benvinguts a la versió en Català de “JRS Comics”!

  Després de donar-li moltes voltes he decidit de començar la versió en català del webcòmic, començant per la tira número 501 (la primera d’aquesta temporada). Així que junt amb les versions en anglés i castellà, aniré pujant les edicions en català aquí mateix.

  A banda, vaig publicant coses a Twitter (@sensetomaquet) quan em ve en gana, ja que últimament l’Internet i les xarxes socials fan molta mandra. I en cas de que vulgueu llegir les primeríssimes tires en versió castellana, de la 1 a la 500, ho teniu aquí: https://www.maiuscentral.com/jrs, però aneu en compte que els dibuixos son de fa 14 anys i son horribles.

  Així doncs, benvinguts i gaudiu de l’espectacle,

  Atentament, El Pitiflí