Maius Central: Josep Lluís Berral García a.k.a. "El Pitiflí", 2018.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.

Johnny, Roy and Steffy

Categoria: — Autor: El Pitiflí @ 4:36 pm

Durant uns quants Oasi, Ziritrión va fer unes quantes tires còmiques protagonitzades per tres FIBers anomenats Johnny, Roy i Steffy, agafant els noms dels personatges dels problemes de les assignatures EDA i ADA, escrits per Salvador Roure i Jordi Petit. D’aquí que em van agradar els personatges i Ziritrión me’ls va cedir per poder protagonitzar una història basada en la FIB.

Johny, Roy y Steffy

Personatges:

  • Johny: Raça felina, típica persona que allà on va passa penúries quotidianes, però que sempre aconsegueix sortir endavant. Es va apuntar a la FIB perquè li agrada la informàtica a nivell no-freak, tot i que poc a poc anirà adquirint vicis en aquest sentit.

  • Roy: Panda roig (firefox), normalment confós amb un ós rentador. Geni en tots els àmbits provats i per provar, però altament ingenu. Sempre li passen coses fora de lo normal.
  • Steffy: Conilleta comú, tirant a “gens malament!”. Encara no sap com va acabar a la FIB, però li agrada el tema. Faria qualsevol cosa per demostrar que ella val, i passar-ho per la cara a totes les barjaules del seu institut que es reien d’ella.

P.D.: Absteniu-vos d’esperar “Yiff” o desviacions vàries. Que els personatges siguin “animals antropomòrfics” no implica “Yiff”! Torneu-vos a “/fur/”, maleit sia!

Podeu accedir al còmic AQUI

• • •
Powered by: WordPress Sharepoint-Like Theme: ADMIN-BG