Maius Central: Josep Lluís Berral García a.k.a. "El Pitiflí", 2018.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.

October 22, 2012

Rutgers Graduation (EEUU Aftermath Part 5)

Categoria: Viatge 2012 als USA — Autor: El Pitiflí @ 9:34 am

Graduació a Rutgers

Just al acabar les classes, es fa la cerimonia de graduació per aquells que acaben la carrera. Es munta una festa grossa a l’estadi, amb tots els nens i nenes vestits de toga, amb les famílies i amics, i mentre son al camp els professors o degans de cada facultat va presentant el grup que es promociona davant el president de la universitat (“senyor president, li presento la promoció 2012 d’enginyers de gromenaware”). Al final de l’acte el president diu “estudiants de 2012, ja esteu graduats”, i tots tiren els birrets pels aires.

A tot això se li sumen discursos dels professors que entren i que marxen (el president sortint es va estar estona donant les gràcies a tothom), així com honors als professors que han aguantat allà més de 20 anys sense pujar-se en cap moment a un campanari i començar a disparar a la gent (els grad-students son més succeptibles, per això, i no m’estranya gens).

2012-05-13 12.46.27 2012-05-13 12.52.56 2012-05-13 13.14.14 2012-05-13 14.11.40

Final del Viatge i Tornada

I així, al arribar mitjans de Juliol, quan el Ministerio ja no em garanteix diners per seguir allà, i tant bon punt trobo una scape-pod que em dugui a Europa de nou, torno a casa despedint-me així de l’Íñigo, d’en Guilherme, d’en Cheng i d’en Qing-Yuan; això sí, amb la lliçó ben apresa: La propera vegada farà d’indiano son pare, que jo estic molt bé aquí a casa meva.

• • •

No hi ha comentaris »

No hi ha comentaris encara.

Comentaris RSSTrackBack URI

Posa un comentari

Powered by: WordPress Sharepoint-Like Theme: ADMIN-BG