Maius Central: Josep Lluís Berral García a.k.a. "El Pitiflí", 2018.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.

May 14, 2012

Un dia a Nova Iork (Part 3)

Categoria: Viatge 2012 als USA — Autor: El Pitiflí @ 8:41 am

La Ciutat de Nova Iork [Part 3]

Imatges de la ciutat de Nova Iork, l’hotel Waldorf-Astoria, l’avinguda Madison on s’hi feia una desfilada escocesa, el Museu d’Art Modern, més edificis amb estètica art-decó i parafernàlia objectivista (amb estètica pseudo-religiosa, però evocant arts, ciències i oficis), i el Radio City Hall.

Central Park

Central Park vindria a ser com el Turó Parc, amb l’entrada del Parc de la Ciutadella, diversos cops més gran. A l’entrada hi ha tot de carros de cavalls per fer un passeig pel mig del parc, la gent passa allà el dia tombats a la gespa, o dinant a la gespa, jugant a esports diversos donat que hi ha pistes de futbol i beisbol, fent footing per les pistes del voltant, etc. De regal, la casa d’on apareix Goser el Gosarià.

La Plaça de Cristòfol Colom

Tornant de Central Park m’he ficat en un centre comercial una mica pijanders, ja que a l’exterior hi havia un cartell indicant un forn de pa, però ha resultat que el forn era de “disseny” i no tenien menjar normal (barres de pa, croissants, i altres coses bones). El carrer estret que apareix a les fotos sortint de la plaça (per l’esquerra del CNN) és l’avinguda de Broadway.

L’Avinguda de Broadway

Broadway és un carrer estret, i al estar rodejat d’edificis alts encara sembla més estret. Si es baixa l’avinguda s’arriba a la part on son tots els teatres, i a Times Square, la plaça al mig de Broadway. Tot s’ha de dir: Times Square és una punyetera merda. Una plaça petita plena de gent passant, homes oferint pamflets de publicitat, sobrecarregat tot de cartells d’obres de teatre. Un cop s’ha visitat ja no cal tornar-hi més. (Sobretot perquè les obres de teatre que m’agradaria veure no estan en cartellera).

Tornada a Nou Brunswick

Un cop passat Broadway arribo altre cop al Madison Square Garden i Penn Station, i com que ja estic cansat de caminar tot el dia, agafo de nou el tren cap a Nou Brunswick, i ja seguiré amb la resta de ciutat el proper dia.

 

• • •

No hi ha comentaris »

No hi ha comentaris encara.

Comentaris RSSTrackBack URI

Posa un comentari

Powered by: WordPress Sharepoint-Like Theme: ADMIN-BG