Maius Central: Josep Lluís Berral García a.k.a. "El Pitiflí", 2018.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.

March 7, 2012

Living in the USA (Part 3)

Categoria: Viatge 2012 als USA — Autor: El Pitiflí @ 6:31 am

Dinar al Campus

Com ja vaig explicar, al campus hi ha una “cantina” amb un Burguer King, un mexicà, un xinès i un pseudo-italià. Per poc preu tens menjar escombraria, però això no és prou si vols estalviar de veritat. És per això que aquí existeix el terme “free-food”, que consisteix en que algú fa una xerrada, presentació, o el que sigui, on hi ha menjar per els assistents. Al meu despatx és dinàmica habitual anar a totes i cadascuna d’elles, per tal d’esmorzar magdalenes o dinar pizza de franc. Avui mateix tocava “reunió de Grad Students”, que vindria a ser una reunió organitzada per la delegació d’estudiants  de doctorat per tal de “relacionar-nos entre tots”. Total, pizza de franc, i de nou al laboratori bunkeritzat.

Imatges variades

Aquí un assortiment d’imatges rellevants: Berenar de mitjanit (Pa Bimbo amb Nutella), esmorzar de franc al CORE-bldg, Conan O’Brian enfotent-se de Justin Biever. (Per alguna raó wordpress ha volgut girar alguns thumbnails -90 graus…)

Televisió i Cable

A Rutgers la televisió per cable arriba a tot arreu, i a tota habitació. És per això que m’he comprat una tele al Best Buy (una mena de mediamarkt on els dependents son com una mena de “geeks” amargats de la vida), i ara em puc mirar cada vespre el programa de Conan O’Brian, i pel·lícules de les bones els caps de setmana.

Conan O’Brian vindria ser l’equivalent a Andreu Buenafuente, al TBS (very funny). El mateix estil, mateixos gestos, mateix estil de bromes, però menys d’una hora cada programa, cosa que fa el programa més suportable. Cal remarcar que abans de fer TV shows va escriure el capítol de “Marge vs. the Monorail” a The Simpsons (Ricken, ya sabes a quien agradecer lo de “Monorail! D’oh!”). Al mateix canal TBS es passen el vespre posant capítols d’American Dad, Family Guy, The Simpsons, Big Bang Theory, Seinfield, The Office (USA), … és l’equivalent a Neox. Tampoc es molesten a que els capítols estiguin en ordre.  Pels matins posen películes de l’estil “Wedding Crashers”, “Clerks”, etc…

Per altra banda, a Rutgers PopcornTV, durant tot el cap de setmana (divendres nit a dilluns a la matinada) posen pel·lícules non-stop. L’altre dia van fer marató de John Belushi, posant d’entre altres National Lampoons Animal House (una de les meves pel·lícules preferides), i The Blues Brothers. Amb aquest canal, el TBS, AdultSwim i Cartoon Network, vaig servit pel que fa a TV.

Another Donut

El primer dia que vaig arribar vaig anar a un dunkin’donuts del downtown i vaig demanar un parell de donuts, i me’ls van servir SENSE encenalls. L’altre dia vaig tornar, i tot i que no sabia com es deien “encenalls” en anglès vaig recordar un moment del darrer episodi de la 1a temporada de MLP on Spike diu “PonyJoe, another donut. Extra sprinkles!”. Vaig provar, i efectívament em van servir els donuts amb encenalls! Yay!

La tercera imatge son samarretes de Derpy que m’han arribat fa res. Em van arribar en una capsa gegant (aquest país està obsessionat amb enviar les coses dins de capses gegants), plena de marxandatge promocional de regal del web que fa les samarretes (WeLoveFine), tant que els del laboratori es van estar mitja hora rient.

• • •

3 Comentaris »

 1. Bon descobriment, el WeLoveFine. No ho coneixia 🙂

  Comentari by DZPM — March 7, 2012 @ 1:30 pm
 2. Ya sabia esto de Conan O’ Brien y es otro motivo por lo que este capitulo me parece tan mágico.¿Te acuerdas que durante un tiempo lleve el tupe de Conan?

  Ay que bien.

  Oye, me alegro que vayas contando cositas de tus viajes. En serio, aqui en la Rickencasa esperamos nuevas actualizaciones!

  Un abrazo!

  Comentari by Ricken — March 15, 2012 @ 10:40 pm
 3. free-food. Esa me la apunto.

  Comentari by Fubu — March 18, 2012 @ 3:21 pm

Comentaris RSSTrackBack URI

Posa un comentari

Powered by: WordPress Sharepoint-Like Theme: ADMIN-BG