Maius Central: Josep Lluís Berral García a.k.a. "El Pitiflí", 2018.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.

February 21, 2012

Living in the USA (Part 2)

Categoria: Viatge 2012 als USA — Autor: El Pitiflí @ 5:57 am

Diumenge de SuperBowl

En aquest país, el diumenge en que es celebra la superbowl, tot s’atura. Pels carrers de New Brunswick no hi ha ni una ànima. Ni tan sols els hispans, que son els que més poblen els carrers del “downtown”.

Aquesta mena de partits s’han d’anar a veure a locals de l’estil Applebees, Buffalo Wild Wings, etc… Bàsicament el futbol americà consisteix en gent llançant-se la pilota i “guanyant terreny” a l’altre equip per fer arribar la pilota a la línia de meta. Si la pilota és interceptada o no aconsegueixen avençar en 4 intents, l’altre equip obté la possessió i es posa a atacar.

La gent al bar està pendent del joc només al principi. A la que ha passat una estona deixa de para atenció i es dedica a menjar. Només fan una pausa per a veure els espectacles inicials i de l’intermedi. Al començar el joc, es canta l’himne americà tot solemnement, i a la mitja part surten artistes fent show. Aquest cop Madonna ha sortit a cantar amb altres artistes, presentant una nova cançó, i després l’ha seguit un niu d’anuncis fets expressament per a ser emesos en aquest intermedi.

Despatx / Laboratori

Unes quantes fotos del laboratori on em toca treballar, i del campus Busch:

• • •

No hi ha comentaris »

No hi ha comentaris encara.

Comentaris RSSTrackBack URI

Posa un comentari

Powered by: WordPress Sharepoint-Like Theme: ADMIN-BG