Maius Central: Josep Lluís Berral García a.k.a. "El Pitiflí", 2018.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.

February 20, 2012

Living in the USA (Part 1)

Categoria: Descategoritzat,Viatge 2012 als USA — Autor: El Pitiflí @ 5:55 am

Living in the USA

Després del follon del pis, i de voltar pels carrers, ja tinc habitació als dormitoris per a estudiants graduats. Yeah! M’han fet lloc als apartaments per a grad. students que hi ha dins el campus. Tinc que compartir apartament amb dos xinesos i un americà, però com que quasi sempre està tothom fora o a les habitacions, quasi no els veig.

L’habitació és prou gran i ja ve amoblada, així que duent tota la roba, mantes, etc… només cal comprar una TV.

Knicks vs Lakers

Ens trobem amb en David Carrera a Nova Iork, company de la UPC que està en aquests moments a Watson (IBM), per anar a veure un partit de bàsquet: Lakers vs. Knicks.

Descobreixo que segons com, el bàsquet és més interessant que el futbol en varis aspectes. Bàsicament hi ha més acció i moviment, i per tant més ocasions per “jugar bonic”. També sembla haver més tàctica que simple habilitat. I donat que les jugades son molt més ràpides dona temps a capgirar un partit en moltes més ocasions.

Se’ns asseu al costat una asiàtica que només començar el partit ja duu 3 whiskys  a sobre. Durant la primera i segona part està totalment eufòrica, i a la tercera ja li ha entrat el bajón i a zombie perduda. Com a detall, descobrim que no duu roba interior. Al partit també trobem celebrities com ara Spike Lee, Ben Stiller i The Rock.


Aquestes fotos son fetes per en David Carrera

Tornem vora la una de la matinada a New Brunswick, i està nevant. Al ser divendres ens trobem un munt de cries borratxes pel carrer de les fraternitats, buscant festes (de fet, dins les cases de les fraternitats es veu que hi ha ambient, però només es nota si t’apropes. Tenen molt en compte no molestar els veïns per a que no s’avisi a la policia). El més sorprenent és que les teenagers van quasi sense roba (alguna d’elles sense sostenidors ni tan sols), a la 1 de la matinada, a temperatura sota zero, nevant.

Moar coses el proper dia, al proper post…!

• • •

1 Comentari »

  1. I les fotos de la noia asiàtica sense roba interior? 😀

    Comentari by DZPM — February 20, 2012 @ 12:04 pm

Comentaris RSSTrackBack URI

Posa un comentari

Powered by: WordPress Sharepoint-Like Theme: ADMIN-BG