Maius Central: Josep Lluís Berral García a.k.a. "El Pitiflí", 2018.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.

October 13, 2011

Jo i el PonyBeat (Yo y el PonyBeat)

Categoria: Humanitat,Ràdio i Comunicació — Autor: El Pitiflí @ 11:39 pm

Em confesso, soc un “brony” (Fan de la nova versió de la sèrie My Little Pony: Friendship Is Magic). Però si hi ha dues coses que m’encanten del fenòmen és 1. que la sèrie és plena de referències i gags freaks from the internets, i 2. el fandom que s’ha generat al darrere d’aquesta sèrie.

Una de les coses que més m’agraden és la música, i tot el fan-art que s’ha generat sobre aquesta, creant versions, re-mixos, re-re-mixos, variacions, bootlegs, mash-ups, etc… i lo millor de tot és que tota aquesta feina creada ÉS BONA! Des de versions EuroBeat, fins a PonyHouse, ElectroPony, HeavyPony, PonyRock, … sobre les cançons de les escenes musicals de la sèrie.

A tot això que vaig decidir que al podcast “Antes Se Molaba” sonaria PonyMusic de fons, ja que la majoria de obres del fandom son Creative Commons i se’ns permet fer-ne ús mentre citem l’autor. I com que ja és vària la gent (oients i convidats) que em demanen que és aquesta música que sona i com trobar-la, he decidit llistar aquí les meves obres preferides de PonyMusic.

—————————————————————————————–

Me confieso, soy un “brony” (Fan de la nueva versión de la serie My Little Pony;: Friendship Is Magic). Pero si hay dos cosas que me encantan de este fenómeno son 1. que la serie está llena de referencias freaks de internet, y 2. el fandom que se ha generado detrás de esta serie.

Una de las cosas que mas me gustan es la música, así como todo el fan-art generado sobre esta, creando versiones, re-mixes, re-re-mixes, variaciones, bootlegs, mash-ups, etc… ¡y lo mejor de todo es que todos estos trabajos SON BUENOS! Desde versiones EuroBeat, hasta PonyHouse, ElectroPony, HeavyPont, PonyRock, …sobre las canciones de las escenas musicales de la serie.

A todo esto que decidí que en el podcast “Antes Se Molaba” sonaría PonyMusic de fondo, ya que la mayoría de las obras del fandom son Creative Commons y se nos permite su uso mientras se cite su autor. Y como ya ha sido varia gente (oyentes y invitados) que me pedían que qué era esta música que sonaba y como encontrarla, he decidido listar aquí mis obras preferidas de PonyMusic.

SuperPony Beat (EuroBeat Pony):

Everything at “Odyssey EuroBeat”s bandcamp:

TechnoPony:

PonyRock:

PonyPowerMetal:

ElectroPony:

PonyDance:

PonyHouse:

• • •

1 Comentari »

  1. […] Jo i el PonyBeat (Yo y el PonyBeat) […]

    Pingback by Weekly Shared Items – 18/10/2011 — Guillem Hernandez Sola — October 18, 2011 @ 10:27 pm

Comentaris RSSTrackBack URI

Posa un comentari

Powered by: WordPress Sharepoint-Like Theme: ADMIN-BG