Maius Central: Josep Lluís Berral García a.k.a. "El Pitiflí", 2018.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.

February 29, 2008

The ANSI/SPARC Experience again. Concert a Cornellà

Categoria: ANSI/SPARC — Autor: El Pitiflí @ 6:16 pm

Bones de nou a tots els ANSI-fans!

Aquest divendres, molt de sorpresa per a alguns integrants del grup, hem fet el concert d’inici de temporada a la sala gran dels Bucs d’Assaig de Cornellà “La Factoria Musical”. Si, ho sé, hauría d’haver avisat abans, però no vaig poder passar-me gaire per l’Internet… El cas és que se’ns ha donat la oportunitat de tocar en el cicle de música de l’ajuntament de Cornellà.

Sessions musicals de l'Ajuntament de Cornellà

Ajuntament de Cornellà – Cornellà Sonora

The ANSI/SPARC Experience torna a estar en marxa, i estem preparant cançons noves per a la FestaFIB 2008, i per si se’ns necessita a la Festa de Dia de Telecos. Recuperant algunes cançons d’anteriors temporades (Tubthumbing, Take it off, Song2, …) afegim com a novetats “I will survive” i “I wanna Rock’n’Roll all night” (Kiss), i estem en preparació de temes d’AC/DC i altres.

Us mantindrem informats de propers esdeveniments!

• • •

No hi ha comentaris »

No hi ha comentaris encara.

Comentaris RSSTrackBack URI

Posa un comentari

Powered by: WordPress Sharepoint-Like Theme: ADMIN-BG